Често задавани въпроси

Уважаеми клиенти, ако правите своята поръчка през мобилен телефон и не успявате да я финализирате - поставете телефона водоравно, за да се появи финалният бутон ПОРЪЧАЙ.

 

Моля да ни извините, но Snadka.com не винаги може да гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката. В случай на изчерпана наличност своевременно ще се свържем с Вас по телефона или по e-mail.

 

Кой стои зад сайта snadka.com и можем ли да му се доверим?

Snadka.com е създаден в България от фирма Арго-Тех ЕООД, дългогодишни вносители и дистрибутори на мрежово LAN оборудване. Ние познаваме стандартите и ще ви предложим качествени компоненти за изграждане на Вашата компютърна мрежа. Всички материали отговарят на стандартите. Гарантираме за тяхното качество. При проблеми и запитвания, пишете ни на e-mail snadka@snadka.com или се обадете на телефон 0886 614459.

 

Необходима ли е регистрация, за да се направи поръчка?

Поръчка може да се направи и без регистрация в сайта. Ако сте регистриран потребител може да се възползвате от пълните функционалности на сайта:

  • адресна книга;
  • пълна история на поръчките;
  • запаметяване на текущата поръчка, без значение от кой компютър се проверява;
  • при желание, известяване за нови продукти и промоции;

 

Как да се регистрирам?

При избор от началната страница на бутона "Регистрация", се отваря формата за създаване на нов профил. След въвеждане на необходимата информация се натиска бутонът "Изпрати" и на посочения e-mail адрес се изпраща писмо за потвърждение на създадената регистрация. В писмото има линк, който трябва да се последва за активиране на регистрацията.

 

Какво трябва да направя ако си забравя или загубя паролата?

Ако забравите или загубите паролата си за достъп, трябва да натиснете бутона "Забравена парола?" и на посочения при регистрацията e-mail адрес ще получите писмо с новата парола за достъп.

 

Как да направя поръчка?

При натискане на бутона „Поръчай“ стоката се добавя автоматично в кошницата Ви, от където може да променяте количеството и да отмените поръчката.

 

Как да поръчам повече от един продукт?

В кошницата може да се добавят неограничен брой продукти, но след всяка промяна е необходимо да натиснете бутон ОБНОВИ. Изборът на всеки следващ продукт е по начин идентичен с избора на първия артикул.

 

По какъв критерий се извършва търсенето в сайта?

Може да се търси по заглавие на продукта, производител, но е необходимо да се изписват ЦЕЛИТЕ думи.

 

Вашата поръчка:

Вашата поръчка ще започне да се изпълнява, след като получите потвърждение от нас по телефон или e-mail, а когато се изисква предварително заплащане - след получаване на банковия превод. Ако не получите потвърждение от нас до 24 часа (в работни дни) пишете ни на snadka@snadka.com.

Ако решите да откажете вече направена поръчка, моля пишете ни на e-mail: snadka@snadka.com възможно най-скоро, като изрично посочите номера на поръчката.

Цените на стоките са свободни и могат да се променят, но в периода от потвърждаването на поръчката до нейното заплащане остават твърди.

 

Как мога да платя поръчаната стока?

Начините за плащане на поръчката са:

  • на куриера чрез пощенски паричен превод (тип наложен платеж, при който получавате бележка от куриера);
  • предварително по банков път;

 

За всички пратки издаваме фактура на фирма (ако сте посочили данните) или на Ваше име.

 

Какви са условията за доставка?

Поръчаните стоки се доставят с куриер на посочен от Вас адрес. Желателно е да посочите служебен адрес, или адрес, на който куриерът ще Ви открие в рамките на работния ден - от 9.00 до 17.00 ч. Доставката се извършва до три дни, от деня на потвърждаване от наша страна. Срокът се удължава, в извънредни случаи, за което своевременно ще ви уведомим.

Стойността на доставката включва - цената на поръчаните стоки, разходи за опаковка, транспорт. 

Тъй като куриерът (Спиди) начислява такса наложен платеж от 0.6% върху сумата, но най-малко 0.60лв., ние ще я включим в сумата за плащане към нас!


Има ли възможност за връщане на доставена стока?

Стоката може да се върне в срок от 14 дни след датата на доставката. Условията за връщане на доставена стока са тя да бъде във вида, в който е доставена и опаковката на стоката да не е повредена. Транспортните разходи са за сметка на клиента.

 

Snadka.com e собственост на "АРГО-ТЕХ" ЕООД

 

 

Политика за защита на лични данни

 

Личните данни, които събираме, се обработват и съхраняват от "Арго-Тех" ЕООД , чиято политика за опазване на личните данни е в съответствие с Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския Парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни (GDPR), Закона за електронните съобщения, Закона за защита на личните данни и останалото приложимо в Р България законодателство по тази материя.

Съгласно чл.2 от Закона за защита на личните данни, „лични данни“ са всяка информация, отнасяща се до физическо лице, което е идентифицирано или може да бъде идентифицирано пряко или непряко чрез идентификационен номер или чрез един или повече специфични признаци, свързани с неговата идентичност.

Не е необходимо да ни предоставяте лични данни, за да разгледате нашия сайт. 

Осъществявайки поръчки в snadka.com Вие се съгласявате Вашите лични данни да бъдат обработени и съхранени от нас.

Предоставените от Вас лични данни се изискват във връзка с изпълнението на направената от Вас поръчка, която се явява своеобразен договор, сключен между Вас, от една страна и "Арго-Тех" ЕООД от друга. Събираните от нас данни са минимално необходимите за целта.

Ние гарантираме, че Вашата лична информация няма да бъде продавана, обменяна, прехвърляна или предавана на трета страна (извън по-долу изброените) без Вашето изрично съгласие.

Правейки поръчка и съгласявайки се с Общите условия на сайта snadka.com, Вие се съгласява личните Ви данни, да бъдат използвани за целите на директния маркетинг, когато това не противоречи на действащото българско законодателство и ако изрично не забраните достъпа до тях, 

Данните, предоставени от Вас, се съхраняват на сървър без достъп до Интернет, защитени са със сложни пароли и не могат да бъдат използвани от лица, които не са администратори на сайта Snadka.com.

Възможни трети лица, на които фирмата може да предостави Вашите лични данни са:

- на посочена от Вас куриерска фирма (която от своя страна също трябва да притежава регистрация като администратор на лични данни) във връзка с изпълнение на направената от Вас поръчка;

- на държавни и общински органи, в изпълнение на техните законови правомощия.

Вие имате право да поискате от администраторите на лични данни на Snadka.com да изтрият предоставената от Вас лична информация във всеки един момент, както и в следните случаи:

- личните Ви данни не са необходими вече за целите, за които са били събрани;

- обработването на личните Ви данни се е основавало на Ваше съгласие, което Вие сте оттеглили и няма друго законово основание за обработването на данните;

- личните Ви данни са били обработвани незаконосъобразно.

Администраторите на Bukvara.com може да отхвърлят молбата Ви за изтриване на предоставената от Вас лична информация в следните случаи:

- за спазване на правно задължение, което изисква обработване на предоставената от Вас лична информация;

- за целите на архивирането в обществен интерес;

- за установяване, упражняване или защита на права и законни интереси на Администратора.

 

При възникнал спор относно законосъобразността на съхраняването и обработването на предоставената лична информация между Вас и "Арго-Тех" ЕООД имате право да подадете жалба до Комисията за защита на личните данни.